PLT Méréstechnikai Kft.

Pressure & Level Transmitters

Select language:    eng   hun

A PLT Méréstechnikai Kft elektronikus mérőműszerek gyártására és telepítésére szakosodott, nyomás, hőmérséklet, páratartalom és vízmélység mérő műszerek széles választéka szerepel kínálatában.

Ez méréstechnikailag nagyon széles spektrumot jelent, hiszen például a "nyomásmérés" címszó alá tartozik a rendkívül kicsi, néhány Pa mértékű légnyomás-különbség, valamint a több száz bar-os hidraulikus rendszerek nyomásának mérése is, amelyekre a PLT egyaránt kínál a mérési tartománynak, a felhasználók igényeinek, és a használat változatos körülményeinek megfelelő, jó minőségű műszereket.

Kiemelendő a "tisztatéri" körülmények között működő légállapot monitorozására kifejlesztett rendszerünk, ami komplett kulcsrakész megoldást kínál az érzékelőktől a feldolgozó szoftverig, bel- és külföldön is eredményesen vizsgázott gyógyszergyárakban, vagy olyan raktárakban, ahol nagyon szigorúak a tárolásra előírt körülmények.
plt pic1
pltpic

PltDat Adatgyűjtő program


Általános adatgyűjtési feladatokra is használható, de elsősorban u.n. "TISZTA TÉR" légállapot monitorozási szempontok szerint kifejlesztett szoftver: légnyomás-különbség, hőmérséklet, és relatív páratartalom mérések.
pltpic

ZigBee alapú rádiós mérőrendszer


A hagyományos kábelen történő adatátvitel mellett a nagyon gyorsan és olcsón telepíthető Zigbee szabványra épülő rádiós adatátvitelű rendszerünk is rendelkezésre áll. Szinte percek alatt komplett mérő rendszer hozható létre a kábelezést nem igénylő telepes táplálású rádiós eszközeink segítségével. Hatótávolság 10-100méter között, amely rádiós routerek segítségével tovább növelhető.
pltpic

Nyomás távadók


Csővezetékek, tartályok szerelvényeként minden nyomásmérési és szabályzási feladathoz. Különösen ajánlott olyan helyeken, ahol lényeges a kicsi beépítési méret. Típustól függően erősen korrozív vagy agresszív közeghez is használhatók, iszapok, viszkózus folyadékok nyomásának, szint magasságának mérésére is alkalmasak.
pltpic

Vízmélység távadó


Tartályok, kutak, élő vizek mélységének nagy pontosságú meghatározására. Nagyfokú környezetállóságú, külső-belső korrózióvédelemmel ellátott műszertípus. Típustól függően élelmiszeripari használata is engedélyezett. Az SP-y típus a legkellemetlenebb szennyvizek, iszapok szintmérésére is alkalmas. Különlegesen korrozív közegekhez polipropilén műszerházzal is gyártható.
pltpic

ZigBee prezentáció

Tekintse meg ZigBee mérőhálózatunkról készült flash prezentációt!

© Plt Kft 2012     web: N1Soft www.n1soft.hu