PLT Méréstechnikai Kft.

Pressure & Level Transmitters

Select language:    eng   hun
PltDat adatgyűjtő program
PltDat adatgyűjtő program

Általános adatgyűjtési feladatokra is használható, de elsősorban u.n. "TISZTA TÉR" légállapot monitorozási szempontok szerint kifejlesztett szoftver. A légnyomás-különbség, hőmérséklet, relatív páratartalom mérések során előforduló adatrögzítési és az üzemvitellel összefüggő beállítási feladatok nagy megbízhatósággal, és egyszerűen elsajátítható módon végezhetők el a PltDat segítségével.

A felhasználó a mérés minden lényeges paraméterét kézben tarthatja és saját technológiai rendszeréhez illesztheti. Különös jelentősége van az elfogadási határt túllépő mérési eredmények kezelésének, dokumentálásának, az. u.n "türelmi idő" beállításának. A PltDat rendszer előnyei éppen az ilyen problémák megoldásában mutatkoznak meg.

A program, és a hozzá kifejlesztett hardver konfiguráció meglehetősen rugalmas, minden adottsághoz kompromisszumok nélkül alkalmazkodik.

A szenzorok, illetve a szenzorokat mérőcsoportba rendező kommunikációs egységek és a számítógép közötti összeköttetés háromféle, vegyesen is alkalmazható módon történhet:

- Soros busz-vonalon keresztül (RS 485)

- Intranet hálózat segítségével (TCP/IP)

- Vezeték nélküli, rádiós összeköttetéssel 1 km hatótávolságon belül.

A hardver-rendszer építőelemeit alkotó PLT gyártmányú digitális távadók pontos, megbízható, zajmentes jelet szolgáltatnak. Valamennyi mérőegység közös tulajdonsága, hogy a mért adatok tárolására önállóan is képes akár több hetes időtartamig, így nem jár adatveszteséggel a számítógép éjszakai vagy hétvégi kikapcsolása.

Ajánlott mérőegységek:

DTRH- 4, DTRH-8 Hőmérséklet és relatív légnedvesség mérő

PROLOG-4 nyolc-csatornás légnyomás különbség távadó

A PLTdat adatgyűjtő szoftver USA 21 CFR /11 előírásainak megfelelően készített, sokszorosan tesztelt, minden egyes alkalmazás során validált program.

© Plt Kft 2012     web: N1Soft www.n1soft.hu