PLT Méréstechnikai Kft.

Pressure & Level Transmitters

Select language:    eng   hun
Rendezés:     Keresés:      

Általános adatgyűjtési feladatokra is használható, de elsősorban u.n. "TISZTA TÉR" légállapot monitorozási szempontok szerint kifejlesztett szoftver. A légnyomás-különbség, hőmérséklet, relatív páratartalom mérések során előforduló adatrögzítési és az üzemvitellel összefüggő beállítási feladatok nagy megbízhatósággal, és egyszerűen elsajátítható módon végezhetők el a PltDat segítségével

Részletesen

Széles körben ajánlott légellátási rendszerekhez:

Agrárgazdaságok (üvegházak, tárolóterek, állattartás), Raktártechnika, Orvosi és gyógyszergyártási munkák,  Élelmiszeripar (gyártás és tárolás), Ellenőrzött légterű munkahelyek, Hűtött terek, járművek árutere, általános légállapot regisztráló.

Részletesen

Feladata közös technológiai vagy egyéb kapcsolt rendszerben a légtechnikai szempontból összefüggő terek egymáshoz viszonyított légnyomásának  mérése,  összehasonlítása,  regisztrálása.

Részletesen

A PROLOG-3 önálló adattárolással 8-csatornás, mikrovezérlővel felügyelt újabb változata.

>Feladata közös technológiai vagy egyéb kapcsolt rendszerben a légtechnikai szempontból összefüggő terek egymáshoz viszonyított légnyomásának  mérése,  összehasonlítása,  regisztrálása.

Részletesen

ZigBee rádiós rendszerekben az egész hálózat irányítását a koordinátor végzi, amelyből egy rendszeren belül csak egy lehet. A koordinátor nem csak a hálózat megformálásban játszik szerepet, hanem adatgyűjtő funkciót is ellát, tárolhatja az adatokat és kapcsolatot biztosíthat a  PltDat adatgyűjtő program felé

Részletesen
© Plt Kft 2012     web: N1Soft www.n1soft.hu