PLT Méréstechnikai Kft.

Pressure & Level Transmitters

Select language:    eng   hun
A PLT Kft. 1996 -ban alakult családi vállalkozásként Budapesten. A kezdeti években elsősorban elektronikus nyomástávadók és vízmélység távadók gyártásával foglalkozott. A vevőkörben számos, komoly referenciát jelentő partner elismerését sikerült kivívni, ügyfeleink elsősorban a magyarországi gyógyszer és vegyipar, kőolaj és gázipar, valamint a vízfelhasználás és víztermelés területén működő nagyvállalatok és kisebb cégek.

Az évek során a termékskála folyamatosan változott és bővült. A kezdeti, teljesen analóg elemekből felépülő műszereket felváltották a digitálisan programozható mérőeszközök. Néhány különleges nyomásmérési probléma megoldásában egyedülálló fejlesztési eredményekkel büszkélkedhetünk. A nagyon kicsi (néhány Pascal nagyságrendű) légnyomás-különbségek megbízható mérése komoly műszaki kihívás volt. A PLT Kft. által kifejlesztett "PROLOG" rendszerű műszerek még a tized-Pascal tartományban is kellően pontos értékeket szolgáltatnak, mégpedig ipari körülmények között, az ügyfelek számára kedvező árszínvonalon, hazai fejlesztéssel és gyártó háttérrel.

Különösen fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy mindig készek vagyunk termékeink, szoftvereink kisebb módosítására egyedi igények szerint, hogy azok még jobban megfeleljenek a felhasználó kívánalmainak, elképzeléseinek.

2001 óta a PLT Kft. már külföldi megrendelésre is termel. A cég számára az üzletfelek visszajelzései jelentik a legfontosabb információt. Ez az ismeretanyag határozza meg a műszaki és gazdasági fejlesztés fő irányait és ütemét. Az ügyfelek igényeihez való maximális alkalmazkodás, a vevők korrekt kiszolgálása teszi lehetővé a PLT Kft. stabil fejlődését, és mint megbízható cégről alkotott kép kialakulását.

A szennyvíz technológiában használatos eszközök félelmetes ellensége a korrózió, de súlyos gondot okoz, ha a víz túl sok zsírt és egyéb hordalékot szállít. A PLT "SP- " típusú, hidrosztatikus nyomásmérés elvén alapuló szennyvízszondája a legagresszívebb, legkellemetlenebb szennyvizek esetén is bevált.

A PLTdat mérésadatgyűjtő szoftver - "tisztatéri" körülmények légállapot monitorozására kifejlesztett rendszerünk - bel- és külföldön is eredményesen vizsgázott. A mérőrendszer valamennyi érzékelője beépített intelligenciával rendelkezik, önálló adattároló képességgel.

A hagyományos kábelen történő adatátvitel mellett a nagyon gyorsan és olcsón telepíthető rádiós adatátvitelű rendszereink is rendelkezésre állnak, az erre a célra kifejlesztett ZigBee szabvány és technológia révén. Egy komplett mérő rendszer tucatnyi érzékelővel szinte órák alatt telepíthető, felépítése flexibilis, az érzékelők az igény szerint bármikor könnyedén áthelyezhetők.

A ZigBee alapú adatátvitellel működő rendszerünkkel nem csak nagyobb mérőrendszerek építhetők, hanem egyszerű vezérlés technikai feladatok is megoldhatóak, legyen ez akár csak egy ki-be állapot nagy biztonsággal történő átvitele, amikor két pont között nincs mód vagy aránytalanul drága lenne kábeles összeköttetés létrehozása.
© Plt Kft 2012     web: N1Soft www.n1soft.hu